Reisgids voor bedrijfsadvies

De Reisgids voor bedrijfsadvies is bedoeld voor adviseurs om organisaties te begeleiden en ondersteunen bij het vormgeven van duurzame inzetbaarheid. Met de reisgids hebben adviseurs en hun klanten een gestructureerde aanpak in handen ingedeeld in 5 fases:


Je hebt met de reisgids een gestructureerde aanpak voor duurzame inzetbaarheid in handen, waarmee je het hele jaar door met klanten in contact blijft. Met de data die in elke fase verzameld wordt beschikt je als adviseur continu over stuurinformatie om te blijven leren, bij te sturen en vervolgstappen te zetten met de klant.

Instrument Leverancier Omschrijving
Leidinggeven aan Duurzame Inzetbaarheid TNO Biedt inzicht in de competenties van leidinggevenden bij het stimuleren en faciliteren van de inzetbaarheid van hun medewerkers.
Organisatiescan (Oriëntatiescan en Bedrijfsscan) TNO Helder krijgen van nut en noodzaak van duurzame inzetbaarheid voor de organisatie.
Mini-DIX voor werkgevers TNO Globaal inzicht in duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Kosten-Baten tool (KOBA-DI) TNO Inzicht in de financiële opbrengsten van duurzame inzetbaarheid.

Johan Reisgids
Johan Reisgids
Johan Reisgids

Hoe werkt het?

De Reisgids kent een standaard indeling op basis van bovenstaande 5 fases die je naar eigen wens (of per klant) kunt aanpassen en uitbreiden met de content, producten en instrumenten die jij als onderdeel van jouw dienstverlening wilt aanbieden. Je kunt denken aan workshops, trainingen, analyses/onderzoek, inspiratiesessies, ontwerpsessies, etc.

Aan de slag

Het Johan platform wordt ingericht met instrumenten en projecten om diensten voor bedrijfsadvies direct in te kunnen zetten bij klanten. Daarnaast beschikt de adviseur over een uitgebreid pakket aan functionaliteiten om de projecten verder uit te breiden of eigen projecten en instrumenten in te richten.

Volgens de Plug & Play methode worden projecten startklaar opgeleverd met logo, afbeeldingen, teksten en producten. De projecten zijn per klant te gebruiken of aan te passen. Voor het aanmaken van klanten en projecten, inladen van deelnemergegevens, versturen van uitnodigingen etc. levert Johan ondersteunende diensten. Johan levert de Plug & Play projecten op conform onderstaande tabel.


Onderdeel Inhoud Tarief
Implementatiepakket – Bedrijfsadvies - Brainstorm business propositie
- Inrichting Plug & Play Bedrijfsadvies
- Inrichting Plug & Play Organisatiescan (TNO)
- Implementatieconsult
- Support livegang 1e project
- Evaluatie 1e project & rework
€1.500,-
Inrichting content en producten Inrichting eigen template, content, scan, programma, proces Offerte

Voor het gebruik van het platform kies je het abonnement op basis van het aantal users die gebruik gaan maken van het platform. Bekijk alle tarieven.

Direct aan de slag

Hoe kan ik starten met Johan?

Bespreek de mogelijkheden met ons.