online portaal

Portaal voor duurzame inzetbaarheid

Johan biedt een onafhankelijk online dashboard dat dient als slimme keuzehulp waarmee op basis van persoonlijke scoreprofielen een aanbod van content en diensten van werkgevers gepersonaliseerd kunnen worden aangeboden aan medewerkers.

Vragen over Johan

Wij geven antwoord op belangrijke vragen over Johan

Johan is een onafhankelijk online platform gericht op duurzame inzetbaarheid. Johan B.V. is opgericht op 30 november 2016, voortkomend uit een samenwerkingsverband tussen TNO, Stichting Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en WerkVanNu.

Johan is er in geslaagd om kennis en technologie bij elkaar te brengen door de eindgebruiker centraal te stellen en data en contacten met elkaar te verbinden. Hierdoor is een digitaal ecosysteem ontstaan. In dit ecosysteem komen medewerkers, werkgevers, brancheorganisaties, contentleveranciers, dienstverleners, kennisinstituten en onderwijsinstellingen samen om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Sinds de livegang in maart 2017 werken er ongeveer 300 partners en providers met Johan, zijn bijna 900 werkgevers aangesloten en zijn er ongeveer 40.000 medewerkers actief op Johan.

Een organisatie beschikt graag over een gezonde, gemotiveerde en bekwame medewerker. Voor Johan gaat duurzame inzetbaarheid over langer, gezond én met plezier doorwerken. Maar ook de mentale en fysieke fitheid, de balans tussen werk en privé en loopbaanplanning zijn van groot belang.

Johan heeft gemerkt dat om duurzame inzetbaarheid van de grond te krijgen, de bundeling van krachten essentieel is. Door samenwerkingen aan te gaan worden kennis en kunde gebundeld. Organisaties zijn hierdoor beter in staat om duurzame inzetbaarheid als kernwaarde te beschouwen en de wetenschap kan op haar beurt de data uit de praktijk benutten om haar modellen te valideren en te optimaliseren.

Eén van de grootste krachten van Johan is het bieden van een veilig platform wat altijd voldoet aan de meest actuele regels omtrent privacy. Johan voldoet volledig aan de eisen van de AVG.

Johan is volledig onafhankelijk van content en dienstverlening rondom duurzame inzetbaarheid en levert uitsluitend technologie aan haar partners. Dit betekent dat Johan op geen enkele wijze concurrerend is aan marktpartijen / providers.

Als potentiële partner is het essentieel om goed na te denken over wat de waarde van Johan binnen jouw organisatie kan zijn. Een voorbeeld is de huidige en toekomstige positie van jouw organisatie.

Maar ook het aanbod van producten en/of diensten, de verandering in de markt of het voldoen aan wet- en regelgeving zijn belangrijk. Johan adviseert jou om hierover na te denken en voor de persoonlijke kennismaking alvast op papier te zetten wat Johan voor jouw organisatie kan betekenen.

Om te zorgen voor een kwalitatieve implementatie van Johan, werken we bij voorkeur in een aantal stappen: kennismaken, brainstormen, starten en inrichten.

  • Kennismaken - introductie van Johan en van jouw organisatie.
    Tussenvraag: Kan Johan iets betekenen voor jouw organisatie?
  • Brainstormen - Jouw visie en aanpak uitdenken.
    Tussenvraag: Wat willen we met Johan bereiken?
  • Startworkshop - Plan maken voor de inrichting aan de hand van de brainstormsessie
    Tussenvraag: Hoe gaan we Johan inrichten?
  • Inrichtingssessie - Inrichten van Johan

Bij Johan kiezen we voor een persoonlijke benadering. Voor de kennismakingsafspraak worden geen kosten berekend.

De kosten voor Johan zijn afhankelijk van de manier waarop het platform wordt gebruikt. Dit kunnen kosten zijn door een actieve user in het gebruikersplatform, kosten vanuit de Johan-winkel waar het complete productaanbod in terug te vinden is of bijvoorbeeld afname van instrumenten.

Bekijk onze tarieven


Portaal voor duurzame inzetbaarheid

Johan biedt een onafhankelijk online dashboard dat dient als slimme keuzehulp waarmee op basis van persoonlijke scoreprofielen een aanbod van content en diensten van werkgevers gepersonaliseerd kunnen worden aangeboden aan medewerkers.

Ontdek alle fuctionaliteiten
Direct aan de slag

Benieuwd wat Johan voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met een van onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden van Johan en wat dat jouw organisatie kan bieden.

neem contact op