Aanbod voor medewerkers

Je creëert een aanbod voor medewerkers om aan hun wellbeing te werken, zoals inspirerende video’s, zelfhulp tools, scans, e-learnings, coaches, activiteiten en programma’s. Je ondersteunt de organisatie met onderzoek, communicatie, providerboog, het delen van kennis en monitoring van ervaringen en interventies. Er is realtime data beschikbaar over gebruik, onderzoek en processen om de organisatie te adviseren. De belangrijkste voordelen om met Johan te werken zijn:Johan Wellbeing platform
Johan Wellbeing platform
Johan Wellbeing platform

Hoe werkt het?

Het platform is ingericht op basis van het TNO-model voor duurzame inzetbaarheid en een veel voorkomende categorisering van interventies. Het platform is in basis kant en klaar beschikbaar met de Mini-DIX van TNO en diverse leuke content. Je kunt als organisatie het platform naar eigen wensen verder aanpassen (onderwerpen, categorieen, logo, foto’s, teksten) en inrichten met de gewenste werkprocessen, content en producten.

Aan de slag

Volgens de Plug & Play methode wordt de standaard template voor het wellbeing platform klaargezet. Daarna wordt vanuit Johan een implementatie consultant ingeschakeld om de verdere invulling te bepalen. Hierop kan er een aanvullende opdracht worden vastgesteld. De consultant zal in de implementatieperiode nauw samenwerken met de opdrachtgever om het wellbeing platform met succes en binnen de gestelde doorlooptijd te kunnen opleveren.

Voor de basisimplementatie van een wellbeing platform bieden wij het volgende aan:


Onderdeel Inhoud Tarief
Implementatiepakket – Eigen Wellbeing-platform - Brainstorm businesspropositie
- Inrichting Plug & Play Wellbeing-platform
- Inrichting Plug & Play DIX (TNO)
- Inrichten gratis content
- Implementatieconsult
- Support livegang 1e klant
- Evaluatie 1e traject & rework
€1.500,-
Inrichting content en producten Inrichting eigen template, content, scan, programma, proces Offerte

Voor het gebruik van het platform kies je het abonnement op basis van het aantal users die gebruik gaan maken van het platform. Bekijk alle tarieven.

Direct aan de slag

Hoe kan ik starten met Johan?

Bespreek de mogelijkheden met ons.