Duurzame Inzetbaarheid op de kaart

Als werkgever creëer je graag een omgeving waarin medewerkers optimaal kunnen functioneren, vitaal aan de slag zijn en werken aan verzuimpreventie. Hiervoor is Johan ontwikkeld; het online platform voor duurzame inzetbaarheid binnen organisaties.

Via het Johan platform krijgt een medewerker inzage in zijn functioneren en welzijn én gelijk mogelijkheden om met zichzelf aan de slag te gaan. Hierdoor krijgen medewerkers eigen regie over hun inzetbaarheid/wellbeing. Medewerkers worden hierdoor productiever, verzuimen minder en gaan met meer plezier naar het werk.

Bekijk alle mogelijkheden

Johan biedt:

Alle benodigdheden op één plek.

  • Inzage in managementinformatie uit onderzoeken op niveau van directie, leidinggevenden, medewerkers of voor de totale organisatie.
  • Presenteer en beheer je eigen aanbod aan interventies en content. Creëer een kennisplein, biedt producten en diensten aan en koppel gespecialiseerde coaches aan je medewerkers.
  • Meet de voortgang en effecten en vind volledige aansluiting in de organisatie.
  • Vind geschikte (nieuwe) samenwerkingspartners en maak je organisatie sterker.

Hoe kan ik Johan het beste toepassen?

Als werkgever (tevens als sector of branchevereniging) kun je Johan inzetten als Wellbeing platform.

Wat kost het?

De kosten van Johan zijn tweeledig: je betaald eenmalig voor de inrichting (+ evt. implementatie), het gebruik van het platform en scans of tools die worden ingezet.

Direct aan de slag

Hoe kan ik starten met Johan?

Bespreek de mogelijkheden met ons.